Nice

Search form

Nice
Nice

A world without barriers

„Nice“ ima za cilj da popravi kvalitet života tako što će pojednostaviti svakodnevno kretanje: funkcionalni proizvodi sa uzbudljivim dizajnom koji omogućavaju ljudima da uđu i izađu iz kuće u potpunoj slobodi, uz maksimalnu udobnost, i da na taj način u potpunosti uživaju u svom životnom prostoru.

„Nice“ nudi najjednostavniju integraciju, najšireg opsega, najnaprednije elektronike, najbolji dizajn i najkompletniji i atraktivan sistem za automatizaciju.

Download Nice Corporate Brochure

A Nice story

Osnovani smo početkom 1990-ih u Odercu (TV), i prijavljeni na italijanskoj berzi od 2006. godine. „Nice“ dizajnira, proizvodi i plasira sisteme za automatizaciju kapija, garažnih vrata, drumskih barijera, tendi i roletni za stambene, komercijalne i industrijske objekte, kao i alarme i sisteme elektronske kontrole, kombinovanjem tehnoloških inovacija i dizajna kako bismo ponudili proizvode koji su krajnje jednostavni za korišćenje.
Nakon akvizicije „elero“, vodeće nemačke kompanije za proizvodnju motora i sistema kontrole za solarne ekrane, brazilske kompanije „Peccinin“, poznate po sistemima za automatizaciju za kapije i vrata širom Južne Amerike, i drugih kompanija koje posluju u tom sektoru širom sveta, „Nice“ je postala međunarodna referentna grupa industrije za automatizaciju za kuće i zgrade.

Nice Headquarters

Via Callalta, 1
31046 Oderzo (TV)
Italy

Ph. +39.0422.85.38.38

Obratite nam se

* Obavezna polja